O podjetju
CMS svetovanje je podjetje s sedežem v Ljubljani, ki je specializirano za upravljanje blagovnih skupin. V 5. letih delovanja smo našim strankam pomagali pri doseganju zastavljenih ciljev kot so npr.: povečanje prodaje, zmanjšanje izpada prodaje zaradi OOS (out-of-stock), izbor optimalnih asortimanov, izdelavi tlorisov,… Na podlagi referenc in strokovnega specifičnega znanja prispevamo k maksimiranju vašega dobička ob hkratnem maksimalnem zadovoljevanju potreb vašega kupca na dolgi rok.

Naše stranke, trgovce in dobavitelje ter proizvajalce tudi izobražujemo na tem specifičnem področju. Izjemno smo veseli, da smo zaupanje naših strank upravičili ne samo s kakovostim delom, pač pa tudi s prilagodljivostjo, in usmerjenostjo v operativno delo. Raje kot debele knjige strategij, naročniku ponudimo proaktivnost in akcijo!

Vizija našega podjetja je, da s kakovostno storitvijo upravljanja blagovnih skupin naših strank optimiziramo njihov asortiman, deleže na prodajnih policah in prodajo, z našim znanjem pa lahko sledimo našim strankam na vseh trgih JV Evrope.

Če nas ne najamete vi, nas lahko vaša konkurenca.

 
[11.05.2011]
Upravljanje blagovnih skupin je proces, ki obravnava blagovne skupine kot strateške poslovne enote (startegic business units) z namenom, da v čim večji meri zadovoljijo potrebe kupca in na ta način na...

CMS svetovanje d.o.o.

Tržaška 207
1000 Ljubljana
gsm: +386 41 362 004
e-pošta: info@cms-svetovanje.si